Ordonare cronologica | alfabetica
Expert contracte comerciale

Modele de contracte comerciale

Contract de prestari servicii Modele de contracte comerciale Contract de prestari servicii + Anexa
Model contract de comodat Modele de contracte comerciale Model util in cazul in care se doreste incheierea unui contract de comodat.
Model contract de comodat societate comerciala in curs de constituire Modele de contracte comerciale Model de contract de comodat util in momentul in care societatea este in curs de constituire la Registrul Comertului.
Acord de subinchiriere Modele de contracte comerciale Acord util in cazul in care in contractul de inchiriere nu se prevede posibilitatea de a subinchiria spatiul de catre chirias catre alte companii sau persoane fizice.
Notificare de reziliere Modele de contracte comerciale Notificare utila in cazul in care un contract prevede faptul ca va fi prelungit automat, pentru o perioada egala cu perioada initiala, daca niciuna dintre parti nu o notifica pe cealalta cu privire la dorinta sa de a nu mai continua contractul. In cazul in care notificarea trebuie facuta cu un anumit numar de zile inainte de data implinirii termenului contractului, atunci e bine sa va asigurati ca aveti o confirmare a datei la care s-a facut notificarea (posta cu confirmare de primire, curier etc).
Model contract de administrare website Modele de contracte comerciale Model de contract util in cazul in care websiteul exista deja si este nevoie de servicii de administrare.
Model contract de realizare website Modele de contracte comerciale Model de contract util in cazul in care se doreste realizarea unui website sau a unei aplicatii software conform cerintelor clientului.
Model contract de hosting Modele de contracte comerciale Model de contract utilizat in cazul in care se doreste furnizarea de servicii de webhosting (gazduire web).