Ordonare cronologica | alfabetica
 

Ultimele explicatii adaugate

Regulament intern Explicatii practice Acest regulament este un act necesar tuturor societatilor comerciale
Obligatiile legale dupa infiintarea IMM-ului Explicatii practice inregistrari, avize, declaratii, autorizari, obligatii legale
Ce trebuie să ştii ca să ieşi cu bine in urma controlului ANAF Explicatii practice Când spui „control de la ANAF” sau „a trecut Garda pe la mine”, este suficient. Controlul fiscal este adesea un moment foarte stresant pentru contribuabil. Cu toate acestea, există multe aspecte legislative care functioneaza în favoarea contribuabilului. Sunt incluse in mai multe legi si uneori e complicat sa le stii pe toate.
Ajutor preparare produse alimentare de tip fast-food Fise de post Fisa de post care cuprinde pozitia in companie, responsabilitati, sarcini principale si obiective specifice, competente, cerinte si calificari, responsabilitati privind SSM si SU.
Contract de prestari servicii Modele de contracte comerciale Contract de prestari servicii + Anexa
Instructiuni privind securitatea şi sănătatea în muncă a lucrătorilor care efectuează operaţii de turnare şi compactare betoane. Sanatate si securitate in munca Instructiuni speciale privind sanatatea si securitatea in munca in acest domeniu.
Instrucţiuni privind securitatea şi sănătatea în muncă a lucrătorilor care utilizează unelte de mână la bancul de lăcătuşerie. Sanatate si securitate in munca Instructiuni speciale privind sanatatea si securitatea in munca in acest domeniu.
Instrucţiuni privind securitatea şi sănătatea în muncă a lucrătorilor care deservesc vibratoare de beton. Sanatate si securitate in munca Instructiuni speciale privind sanatatea si securitatea in munca in acest domeniu.